Jeres stemme, jeres ansvar!

Jeres stemme, jeres ansvar!

Dette indlæg er skrevet før optællingen af stemmer ved Folketingsvalget 2022 er blevet offentliggjort for udfaldet af valget er sådan set ligegyldigt; status quo er hvad det er, men Jeg orker ganske enkelt ikke flere politiske diskussioner, hvor Jeg er nødt til at forklare forskellen på Repræsentativt Demokrati og Demokrati.

Alle i arbejde!

Alle i arbejde!

“Arbejdet bærer lønnen i sig selv” siger man, og selvom vi godt ved, at det ikke er rigtigt, så er der nu en god følelse ved at have noget at lave. I Danmark har vi ‘arbejdsløshed’, hvor arbejdsduelige mennesker er på overførselsindkomster, der betales af alle andre skatteborger i Danmark. De kloge politikere siger, at […]

Anarkist uden tilsætningsstoffer

Anarkist uden tilsætningsstoffer

Ordet “Anarki” bringer som regel indre billeder af Mad Max film, hvor bander af psykopater render rundt og slår hinanden ihjel fordi de kan og samfundet er faldet fra hinanden. Dét billede har intet med anarkisters verdensbillede at gøre; det er et skræmmebillede, som bruges fordi anarkister ikke accepterer magthavere.

Færdig med det frække

Færdig med det frække

Selvom en del unge entusiatiske OnlyFans-modeller vil påstå det modsatte, så er Jeg overbevist om, at dansk porno er død og borte. Om muligt er det undertegnede, der har gravet det sidste spadestik og lagt den sidste blomst til rette på graven.