City Magazine

City Magazine er et projekt Jeg forsøger at stable på benene. Ideen er hverken nyskabende eller har udsigt til at blive særligt profitabel, men der er visse ting, der skuer mod hårene på mig, når Jeg tænker på, hvordan det danske samfund fungerer. Man glemmer altid provinsen og stoltheden over, hvor man kommer fra kan ofte ligge på et meget lille sted.

Jeg ser mig selv først og fremmest som Svendborgenser. Vi har en helt anden kultur herne’e på Sy’Fyn og vores personlige værdier er helt anderledes end eksempelvis københavnske eller odenseanske – sådan meget groft generaliseret. Det er, i mine øjne, på tide at nogen fejrer lokal-ånden, men på den festlige og “glitrede” måde som andre ugeblade gør.

Desuden synes Jeg – igen helt personligt – at alt for meget ligger online, hvor det ganske enkelt forsvinder i mængden. City Magazine skal slet ikke være online, og det eneste hjemmesiden skal bruges til er, at forklare at magasinet ikke er… online. Dét og til info for annoncører og til emailadresser, som nu en gang ér nemmere end snail-mail.

Der vil ikke komme ret meget information om projektet her på siden da det er et projekt, som ikke blot er “mig”, men en virksomhed, der skal stå på egne ben. Måske et lille “meh, Jeg gider ikke bruge mere tid på det” hvis Jeg føler det er på tide at droppe ideen, eller et “YAY!”, hvis tingene lykkes.

Nu må vi se…